binince 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucaga binince bekaretin bozulmasi
  2. otobuse binince herkesin sizi suzmesi
  3. mobilet e binince supermen olan hiyar
  4. helikoptere binince kulaklik takma ritueli
  5. ucaga binince etrafta kate bakinmak
  6. ucaga binince domates suyu icen turkler
  7. arabaya bayan binince muzik degistiren taksici
  8. bos yeri olmayan dolmusa hatun binince yasananlar

© 2008 - uludağ sözlük

binince başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. binince ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binince nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolcu olmak » guzin abla » umudunu yitiren asiktan nameler » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » para babasi » etro anime » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » sagli sollu yanasalim » turgay bahadir » aktutun karakolu ve altinova olaylari » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » cabino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumhurbaskaninin cern ziyareti » ynglan » bilal erdogan in aktutunde askerlik yapmasi » yaran basliklar » karsiliksiz ask » kumar » kurtler » emirst » mircea lucescu » sabahlar uzak » derin sozluk » malcolmriver » pike tas » dilber kocarslanli » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye