binilen iett otobusunun transformers cikmasi 

1. türk halkının bir numaralı ulaşım aracı olan iett otobüslerinden birinin, dünyamıza uzaydan gelerek cihazlara bulaşan... eeh.. transformers lan işte herkes bilir tanımı mı olur?.. otobüsün transformers olduğunun ortaya çıkmasıdır.. beyninin de o insanı ürküten akbil makinesi olacağını düşünüyorum.. eğer autobot çıkarsa problem yok.. milleti indirir, işine bakar.. ancak kadikoy-tuzla 130 hattında saat 8 gibi seyreden bir otobüs aniden bir decepticon olmaya karar verirse, robota dönüştükten sonra sorun çıkabilir..

iett otobüsü/decepticon - sonunda seninle hesaplaşma zamanı geldi optimus prime..
    -dıdıdıııııt - dıdıııdıııt-
    optimus prime - -?-
    iett otobüsü/decepticon - basıp durmayın şu akbile salak ölümlüler.. ışın manyağı yapıcam şimdi sizi ha..
    yolcu1 - kaptan orta kapı!!
    iett otobüsü/deecpticon - hay skecem inin, inin..
    yolcu2 - birader kartal sahilden geçer mi?
    iett otobüsü/decepticon - yok onun için şuradan domuşa bin, sahile in.. e-5'ten gidiyor bu ot..
    optimus prime - hahahahahah
    iett otobüsü/decepticon - sus sen de skerm..
    #2991626 (rapper ninja, 12.02.2008 12:28 ~ 13:34)
  2. transformers filmini izleyip etkisinde kalmış ergen hayalidir.
    #2991653 (beatleboy, 12.02.2008 12:34)
  3. yaşlı amca/ evladım ayaklarım tutmuyor, bir kalksana ben oturayım azcık..
    yavşak genç/ yok amcacım kusura kalma bende bütün gün okulda yorul..
    otobüs/ lan bana bak senin toynağını skerm yer versene bey amcaya yavşak herif!..
    yaşlı amca/ sağolasın optimuscuğum.. yeni nesil işte ne yaparsın..
    otobüs/ herkes haddini bilecek dayıcım.. n'ooldu buna?..
    yaşlı amca/ bayıldı galiba..
    #3484309 (rapper ninja, 02.06.2008 20:24 ~ 20:25)
  4. o transformers ya molotof kokteyli ile yanar ya da gece çalınır, sabah sanayiide okutturulur, yedek parça yapılır.
    malum burası türkiye...
    #3484324 (cellchuck, 02.06.2008 20:28)
  5. insan: heyoo dünyayı kurtaralım mı?
    mekanik: aman diim, güzergah değiştirmeden be hacı... hadi canım.
    #3485813 (Travman Olmaya Geldim, 03.06.2008 00:50 ~ 00:51)
  6. istanbul trafiğinde asabileşen bir transformer içinde sıkışıp kalma ve geberip gitme durumudur. Trafik kazası gibi bir şeydir.
    #3485836 (nekrofili, 03.06.2008 00:53)
  7. eski iettlerden bahsediyorsak transformer emeklisi transformer olması muhtemeldir,sağı solu dökülüyodur.
    #3485912 (Zayi, 03.06.2008 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

binilen iett otobusunun transformers cikmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. binilen iett otobusunun transformers cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binilen iett otobusunun transformers cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir tarafimiza kacabilir » felice casson » basbakanimiseviyorum com » minibuste ideolojik degisim yasayan insan » sutcu ramiz » mahalledeki tum arabalarin lastiklerini patlatmak » turkiye yi akp ye dar etmek boynumuzun borcu » elmabas patka » hayatin ogrettikleri » feokromasitoma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci