bini bin paraya 

kapat
  1. bir şeyin ne kadar ucuz olduğunu anlatmak için kullanılan söz.
    #299147 (asiti kaçmış kola, 31.05.2006 23:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bini bin paraya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bini bin paraya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bini bin paraya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bini bin paraya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » baska bir otogarda istanbul yazisi gormek » bkal » andreas wagenhous » aglayarak masturbasyon yapmak » cikita muz » yazar nickleriyle yazilabilecek siirler » alcoholica » sivas 93 » pacita abad » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erdogan arica » dmitri shostakovich » youtube » batiya gocmeyen kurdun duygu somurusu hakki yoktur » komen » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » ismail » yusuf altuntas » seksten once rubik kup cozmek » anani aglatirim