bindim atin birine 

kapat
  1. bursa yöresi türküsüdür.

Bindim atin birine
    Geçtim urumeline
    Urumeli gızları
    Çakır ela gözleri

Kavak senden uzun yok
    Dallarında üzüm yok
    Eller ne derse desin
    Başkasında gözüm yok
    #1296999 (kara hilal, 13.02.2007 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

bindim atin birine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bindim atin birine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bindim atin birine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilan » erkek adamin erkek sevgilisi olur » cemil ipekci » fabala » antalyaspor » turban » cool cat » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » yagmura yakalanmis siirler » ey guzel ulkem » prodji » solcu kiz saci » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanrica » aycicek yagi » hellboy 2 the golden army » yaran futbol spikeri replikleri » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » zaman makinesi » erich fromm » edebiyat koop » sozlukteki fenerbahce cetesi » cihan haspolatli » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » in perfect harmony » asena ozcetin » sozlugu ozellestirmek » mercedes slk serisi