binbirdirek sarnici 

kapat
  1. istanbul'da, sultanahmet camii ile cemberlitas arasında divanyolu'nda bizans sarnıcıdır. bizans'ın son dönemlerinde terk edilen sarnıç, osmanlilar zamanında binbirdirek olarak anılmaya başlanmış, içine ipek ve iplik tezgahları kurulmuştur.
    #679611 (vernon sullivan, 30.09.2006 04:08)
  2. dün gece amerika'nın en iyi vokali seçilen truth'a * ve dj setiyle george acosta'ya ev sahipliği eden tarihi mekan. osmanlı'da ipek atölyesi olarak kullanılmış bir dönem ve daha sonraları ülkemizdeki bir çok başkaca tarihi mekan gibi makus talihine yenilmiş ve moloz deposu olarak hizmet (!) vermiş. neyse ki şimdilerde * ziyan edilmemiş. ancak insan daha iyisi olabilirdi diyor. sultanahmet adliyesinin hemen yanındadır. içerisi normal olarak soğuk ancak parti ortamı olduğundan ve ufolarla ısıttıklarından üşümüyorsunuz. insan arada sıyrılıyor ve kendini ortamın büyüsüne kaptırıyor. özetle değişikliğe açık olanlar gitsin görsün. hem tarihi yarımadanın havasını da solumak *isteyenlere bir fırsat.
    #940124 (ciddik kusu, 02.12.2006 18:48 ~ 03.04.2007 01:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

binbirdirek sarnici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. binbirdirek sarnici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu binbirdirek sarnici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about binbirdirek sarnici. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » ortam baskisiyla bi arkadasla cikmak » yaratici bir organ olarak kic » zorunlu din egitimi » inek saban » deniz baykal tipi cagdas forvet » 10 saniye kurali lagvedilsin » adini unutacak kadar sarhos olmak » modern islam » musteriye agiz burun dalma istegi » ivan konstantinovic ayvazovski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozlukteki erkek yazarlarin hepsi tastir » kor bicak » leon bakst » banshee » sofi nin dunyasi » sevgiliye armagan edilebilecek sarkilar » vize haftasindaki ogrenci psikolojisi » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » jetlag olmus barbunya