bin yildiz 

kapat
  1. bir sibel alas şarkısı.

olmadı olamadı başka kollarda uyuyup kaldın
    varmadı varamadı gözüm yollarda çalınmaz kapım
    gelmedi gelemedi beklemem artık ben cok sikildim
    koyver yeni evler bulsun kendine

bitmedi bitemedi belalı kavgan içim sızladı
    bilmedi bilemedi bekledi şeytan zaman kolladı
    ağladım ağladık ağladı annem yar hepsi hak mı
    koyver yeni evler bulsun kendine

bin yildiz yaktım sana
    yetmiyor dualar yolların çıkmaz bana
    bin yildiz

yüreğim gayret
    hadi gel yine sen sabret
    yeni evler var elbet yollarında
    #447759 (pasifagresif, 21.07.2006 19:16)
  2. keşke sadece bir sibel alaş şarkısı diyerek geçilebilecek bir şarkı olsaydı. hissettirdikleri gerçekten çok fazla. her ayrılık sonrası "koyver yeni evler bulsun kendine" deme sebebi.

sonunda kendine gaz vererek bitirirsin "yüreğim gayret, hadi gel yine sen sabret, yeni evler var elbet yollarında" diyerek.

keşke sadece bir şarkı olabilse
    #1307181 (avedis, 15.02.2007 14:34)
  3. sibel alas'ın 1996 yılında çıkardığı 2. albümü fem'in en güzel iki şarkısından biri. diğeri ise malum albüme adını veren şarkı*. özellikle şarkıda yer yer duyulan obua soloları muhteşemdir... gerçi o zamanlar "sevgilimi koluma takarım üç beş tur atarım" saçmalıklarından ziyade bunları dinliyorduk genelde...

(bkz: adam)
    (bkz: fem)
    (bkz: bende hüküm sür)
    (bkz: firarım ben)
    (bkz: haberin olsun)
    (bkz: neyleriz)
    #3438430 (Pulemjot Kalashnikova, 24.05.2008 01:11)
  4. sibel alas'ın adam gibi, fem gibi firarim ben gibi şarkılarından sonra beklentileri karşılamaktan uzak olan şarkısıydı.
    #3438440 (grand ekinoks, 24.05.2008 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bin yildiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bin yildiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bin yildiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» football tycoon » cakalcarlos » komedi dukkani » kavgalari kontrol altina alan agir abiler » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » sobali ev » yengec burcu erkegi » bir turk atasporu olarak mangal yapmak » seytan » nescafe biri tek basina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci