bin boganin kizi 

kapat
  1. baris manco'nun daglar daglar albumunde yer alan sarkinin ismidir.

sozleri:

Baba ocağından çıktım yıllar öncesi
    Bir gün kader karşıma çıkardı seni
    Bir göründün bir yok oldun serap misali
    Dere tepe demem güzel, ararım seni

Kurda kuşa akıl sordum dediler vazgeç
    Binboğanın kızıdır o sana ne gerek
    Bir göründün bir yok oldun serap misali
    Dere tepe demem güzel, ararım seni

Kozan yaylasından geldim Barış'tır adım
    Bugün varsak yarın yoğuz doğrudur sözüm
    Bir gün elbet biter vadem çağırır Tanrım
    Artık mahşer gününde ararım seni
    Inan mahşer gününde bulurum seni
    #1866368 (RaDaMeNT, 05.07.2007 07:48)

© 2008 - uludağ sözlük

bin boganin kizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bin boganin kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bin boganin kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» comfortably numb » akp ye oy verdim huzurluyum mutluyum » her ingilizce espriye gulmek » bir gunde the godfather serisini izlemek » black eyed » banvit reklaminda dans eden tavuklar » cb » biyiga bulasan corbayi ekmekle siyirip yiyen insan » tutunamayanlardan oldugunun anlasildigi an » kadin ve kiz arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games