bim de eski sevgiliyle karsilasmak 

kapat
  1. kasanın dolaylarında o sepetini boşaltırken, siz ona baktığınız vakit ve o da sizi görmesine rağmen görmemezden geldiği vakit, yerin dibine girmek bile yetmeyecektir, takip eden günlerde kişinin içinde kalacak bir sızı olmaktan ne ileri, ne de geri gidecektir....
    (ffilibos, 06.12.2006 20:07)
  2. hazır inegöl köfteler ve le'cola alınır. sonra eve gidilip beraberce yenir. * *
    (serbest radikal, 23.12.2006 02:38)
  3. "sana le cola ısmarlasam, tekrar ili$kiye ba$lamamız mümkün olur mu?" $eklinde soru sormayı gerektiren hadise... kandırmaca, abandone...
    (dom dom bullet, 23.12.2006 02:44)
  4. alınmış olan 'dost süt' tekrar yerine bırakılarak, iki kasa arasından geçerek itiniz yazılı kapıyı iterek ortamı terketme eylemi ile süregelebilir..
    ya da eski sevgili ile kısa bir muhabbet ardından birlikte, 'file patates' ve 'le cola' alınırak eve gidilir..
    (organizma, 23.12.2006 03:04 ~ 03:06)
  5. (bkz: sevgilim olsa bim in onunden bile gecmem diyen yazar)
    (SuluBoya, 10.12.2007 12:54)
  6. ekşi sözlükten peder zicklerin yazdığı bir anısıdır. uludağ sözlük ile uzaktan yakından alakalı değildir.
    (bkz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9607645)

sebeb-i edit: alakalıymış, uzaktan ama. kusura bakma deep en fazla bu kadar kabul edebilirim. uzaktan alakalı bu anı uludağ sözlükle. onun da neden olduğunu söylemem. yeni öğrendim ukalalığa girer. inadım inat g.tüm iki kanat. kimse bana alakalı dedirtemez!!!
    (tarih ve saat;, 11.03.2008 14:00 ~ 14:36)
  7. mahalle aşkı idi ise eski sevgili ve nerdeyse her sokakta bir bim bulunduğundan çok yüksek bir ihtimaldir.
    (peachy rouge, 11.03.2008 14:24)
  8. yaran, hüzünlendiren bir peder zickler yazısı.
    üstüne söz söylemeye gerek yok.
    (liber libera, 11.03.2008 14:33)
  9. peder zickler imzalı ekşi sözlük efsanesi. hoş daha sonra söz konusu hikayenin aslında umut sarıkayaya ait oldugu yönünde söylentiler çıktı ama peder zickler bunu yalanlayan bir yazı da yazdı ekşide. neyse canım kiminse kimin deyip yumuşak bir geçişle asıl söyleyeceklerimi deyivereyim. defalarca okumuş olmama rağmen gece yarısı yine beni benden almış her daim okunabilecek hayatın içinden sımsıcak bi şey. bir insan başından geçen trajediyi ancak böyle güzel anlatabilirdi.
    (pencere caminin bugusu, 16.03.2008 03:34)
  10. umut sarıkayanın oldugunu sandıgım linke girince sasırdığım mükemmel hikaye.
    (askina eskiya, 16.03.2008 22:06)
  11. davulun dengi dengine çaldığının göstergesidir.
    (malzeme, 16.03.2008 22:13)
  12. gözyaşlarımın klavyeyi ıslattığı tebrik edilesi peder zickler eseri. babam ve oğlum'un bi sahnesindeki hava var tam ağlarken gülümseyiveriyor insan.
    (bla bla, 18.04.2008 12:25)
  13. sözlük denen şeye hayran olmamı sağlayan tarzda bir peder zickler entrysi. kendi zihnimdeki siham i kazanın en beğendiği entryler istatistiğinde ilk sıralarda bulunur.
    (siham i kaza, 18.04.2008 13:03)
  14. az önce okurken bana dejavu yaşatan yazı. sonra gerçeği tüm çıplaklıgıyla anladım.

sözlükte yazar olan biri, msn de sanki kendisi yaşamış gibi anlatmıştı bu hikayeyi bana. yok bi zmanlar aşık oldugum kızla aylar sonra bim de karşılaştık da, saklanarak izledim de, yanında sevgilisi vardı da, evden aceleyle çıkmış gece gece kimse görmez nasılsa diyerek yırtık bir terlik giymişmişte, sonra kasada göz göze gelmişler de, çok canı yanmışta...

acımış, teselli edebilmek için dakikalarca dil dökmüştüm.

yazıklar olsun sana len. *
    (missbee, 18.04.2008 13:51)
  15. garip bir durum

şöyle ki:
    *: ulan ikimiz de aynı sosyal sınıfa mensubuz niye terkettin ki beni?
    *: sorun da bu zaten salak ben karfurdan alışveriş yaptıracak adam arıyorum
    *: haaaaa...
    * *
    (bugsbunny, 12.05.2008 20:25)
  16. sensun gazozun içine karıştırıcak votka ararsın, bulamassın... sonra lan zaten sonumuz yoktu ki diyip bir paket simbat çekirdeği çıtlayarak eve koyulursun.
    (deligado, 13.05.2008 00:04)
  17. (bkz: le cola) *
    (eko le pew, 13.05.2008 00:15)
  18. sen giriş'ten girerken o kasada ödeme yapmaktadır. geri dönüp çıkış kapısında bekleme imkanın olmadığı için arkasından gideyim dersin ve bim labirentinde kısa yol tuşu aramaya başlarsın. ama nafile. bütün marketi dolaşmak ve bütün ürünleri görmek zorundasındır. eee onca şey görüp birini almazlık edemezsin. bu arada eski sevgili ödemesini yapmış kolonyasını yüzüne çalmış, yeni sevgilisinin koluna girip arabalarının yanında bagaja poşet yerleştirmektedir...
    bim pişman olursun o labirente girdiğine.
    kasanın yanında aldığın ve ilk defa rastalıdığın çikolatayla sap gibi kalırsın ööölece.
    (tutiimucizegu, 13.05.2008 00:16)
  19. mekanın ne önemi var ki? karşında olan eski sevgili. unutulmamış kişi. mahkum edilen geçmişin öznesi, hükümsüz bir yargının bedeli; nasıl ödeneceği bilinmeyen bir bedel. bim'de yada farklı bir yer. ne önemi var ki?
    (mabrahar, 13.05.2008 00:28)
  20. bim, dramda mekanın etkisini göstermek açısından yazar tarafından özellikle seçilmiştir. çünkü bim, müşteriyi labirent faresi olarak gören zihniyetin ürünüdür. giriş ve çıkış yan yanadır ancak çıkışa varmak için bütün marketi dolaşmak ve teşhir edilen bütün ürünleri görmek gerekir. eğer çocuk varsa yanınızda böyle bir mekandan asla eli boş çıkamayacaksınızdır. bu da nerden baksan günlük bilmem ne kadar satış demektir ki, ancak akıllı adamlar bunun önemini farkederler. kapitalizm müslüman aklıyla birleşince böyle mükemmel bir marketing anlayışı ortaya çıkar.
    dolayısyla mekan tüm kurgusal metinlerde önemli olduğu gibi hayatta da önemlidir.
    (tutiimucizegu, 13.05.2008 00:36)
  21. bu durumda sevgili görülmek istenmıyorsa saklanılması zor olacaktır. çünkü bim de arada raf yok sadece duvar kenarında var. hızla kaçılmasza karşılaşmak kaçınılmazdır.
    (purenelia, 13.05.2008 01:00)
  22. 5 liraya 4lü pizza alınır. Sonra le cola 1.5 litre 99ytr.
    (DjarumTurk, 13.05.2008 01:06 ~ 01:07)
  23. bu bim dayatma bir sistemle işler hiçbir zaman tam olarak alışveriş yaptıgınız hissine kapılmazsınız .hep bişeyler eksikmiş gibi gelir. hal itibariyle yeterince vasat olan bu ortama bide vasat kişilik yerleştirmenin bir manası yoktur .gitmeyelim görmeyelim mümkünse .
    bkz: okudugunuz entryde sanal reklam uygulaması vardır .
    (misses eko le pew, 13.05.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sinirlenince yapilmamasi gerekenler » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » tan tasci » sabiha » sezerin veto ettigini gul onaylar » lead » gevhername » kral faruk gibi para yemek » haydi hayirli tiraslar » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » en fakir ulkeler » trainer » nissan sunny » mitheithel » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » yalnizlik » yeni baslayanlar icin ask » 404 not found » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » pringles » abdullah gul » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » ankara universitesi bahar senligi 2008 » ofsayti anlayan kadin » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » louis aragon » herkese lolo bana da mi lolo » uc paraya oynayan afrikali forvet » ucler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa