bilseydim sevmezdim dedirten anlar 

kapat
  1. kalbini actıgın insanı yanlıs tanıdıgını anladıgın andır, daha dogrusu bilmeden tanıdıgın. ilk basta hep oldugu gibi guzeldir hersey uyusursunuz, beraber gulersiniz herseye, beraber uzulursunuz. deli gibi eglenirsiniz ve bir sure sonra ondan hoslandıgınızı anlarsınız. acılmak istersiniz ona ama daha dur ne kadar tanıyorsun ki kızı? bu hoslanma karsılıklı mı anlamaya calısırsın. calısırsın anlamaya ama artık hoslanma yerini sevgiye bırakmıstır, hafif körlüge yani. kızın yaptıgı her hareket sana bu sevginin karsılıklı oldugunu dusundurur. artık hislerini diledigin gibi gösterebilirsin ve gösterirsin de. artık kız ondan hoslandıgından, ilgi duydugundan emindir. sonra bir gun gelir ve bir haber ögrenirsin sevdigin kızın baskası ile yasadıgı bir olayı. hatta bu kisiye deli gibi asık oldugunu ögrenirsin. olaylar alt üst olmustur, sevdiginle yaptıgın bu maca bir 3.kisi daha girmistir. iste o anda yıkılırsın ve sevginden eser kalmaz. sogursun artık kıza arkadas gibi davranmaya baslarsın, belki o kadar bile degil! sonra kız bu eksikligi hisseder fakat pek umrunda da olmaz ne de olsa beni seviyor gibi dusunur. kız senin hicbisey bilmedigini sanır yasadıgı olaylar hakkında, ilgi gösteriyormus gibi yapar ama bilmedigi tek sey senin herseyden haberdar oldugun ve gün gectikce ondan daha da sogudugundur.
    #1330779 (Demons, 21.02.2007 18:16)
  2. önceden bazı şeyleri saptamanız zor olacağından kendinize de kızamayacağınız anlardır.
    #1330797 (hendrix, 21.02.2007 18:19)
  3. sana "ya ben seni haketmiyorum,biraz kafam bulanık,bana biraz aman ver,seni çok seviyorum ama az kafamı toplamalıyım" tripleri yaptıktan sonra hatunu kıbrıs şehitleri caddesinde lavuğun tekiyle el ele gördüğünüz ve lavuğa kafa atmadan önce istemsizce dudaklarınızdan dökülen ve yürek burkan cümle
    #1330808 (jack daniels, 21.02.2007 18:21)
  4. $u an... elde etmenin imkansız olduğunu "bilseydim sevmezdim" i$te.
    #1330878 (dom dom bullet, 21.02.2007 18:35)
  5. sevgilinizin yanınızda hayvani bi şekilde gegirip sonrada ben doğalım aşkım demesi..
    #1330910 (skvym, 21.02.2007 18:41 ~ 18:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bilseydim sevmezdim dedirten anlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilseydim sevmezdim dedirten anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilseydim sevmezdim dedirten anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» honda civic » keneyi gorunce yapilacaklar » trolle acik mektup » sahap » mesgale » ne mutlu anadoluluyum diyene » metroda gorulen kiza asik olmak » erkeklerin erkekliklerini hissettikleri anlar » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » ukte a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games