bilmiyorum tahmin ediyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. intihar ediyorum ediyorum olmuyorum
  2. bilmiyorum
  3. ben bu isi bilmiyorum
  4. hic bilmiyorum
  5. bilmiyorum yok
  6. ben 3 ten sonrasini bilmiyorum
  7. bilmiyorum neden
  8. bilmiyorum ne olacak
  9. hayir bilmiyorum
  10. bilmiyorum ne haldeyim

© 2008 - uludağ sözlük

bilmiyorum tahmin ediyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilmiyorum tahmin ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilmiyorum tahmin ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2 ekim 2008 besiktas fc metalist kharkiv maci » ramazan in gelmesini istemeyen insan » antep saint germain » ercan saatci » pryd rulazz » yagmurda islanmis mese odunu » the godfather » bilkent universitesi » server has gone away » alveolits a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games