bilmezdim entarilerin bu kadar guzel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. istanbul da bir guzel izmir kadar guzel
  2. ne kadar yuzeysel o kadar guzel
  3. bilmezdim
  4. eskiden bilmezdim yalnizligi
  5. bilmezdim ki yuzermis kopuk tasi
  6. ne kadar guzel
  7. o kadar guzel bir yuzdu ki
  8. hayat o kadar guzel ki
  9. bu kadar guzel bir sey siciyor olamaz
  10. guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilmezdim entarilerin bu kadar guzel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilmezdim entarilerin bu kadar guzel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilmezdim entarilerin bu kadar guzel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilmezdim entarilerin bu kadar guzel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » igrenc espriler » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » lost » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » x i bulduk » youtube nin turkcesi » ikinci facebook texas hold em poker zirvesi » satanist evlat arif » sinkers org » arzu » sanal klavye » begenilen en acikli turk filmleri » hadi uluengin » haciz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » escinsellik hastaliktir » zenan » limon sozluk » try your best » transporter 3 » ders kitabini ese dosta adamak » nurcularin tahammul esigi » uludag sozluk moderasyonu » football manager 2009 » ataturk de elestirilebilmelidir