bilmem su dunyaya niye geldim 

1. bir siya siyabend şarkısı.

Bilmem şu dünyaya niye geldim,niye geldim yar niye geldim..
    Bin yıl pervane gezip, yabana geri geldim,
    yabana geri geldim...
    Kim ardımdan seslendi,seslendi yar seslendi..
    Gönlüm cahil heveslendi, yar koynuna mı, yarin koynuna mı?
    Dost yoluna mı, soluğuna mı?

Belki cahil yaşadım, yaşadım yar yaşadım..
    Belki cahil yaşadım, yaşadım yar yaşadım..

Bilmem şu dünyaya niye geldim, niye geldim yar niye geldim..
    Bin yıl pervanelikte gezip, yabana geri geldim
    yabana geri geldim...
    Kim ardımdan çağırdı, çağırdı yar çağırdı..
    Tenim alev alev yandı, yandı yarim oy,
    Tenim alev alev aldı, alev aldı yarim oy....
    #808183 (adini unutan adam, 03.11.2006 14:04 ~ 14:06)
  2. (bkz: born to lose)
    #1111190 (spartakus, 05.01.2007 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

bilmem su dunyaya niye geldim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilmem su dunyaya niye geldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilmem su dunyaya niye geldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlar vadisi ergenekon » 1600 osmanli devleti avrupa sampiyonasi » daily telegraph » va » gun gun youtube u kapatan mahkemeler » guleriz aglanacak halimize » ne aci » bayan turkcell operatorune bebisim diye yavsamak » futbol basit olmasaydi imparatoru terim olmazdi » bolayir ali ekrem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci