bilmem ne zirvesinde tanisilan bilmem ne 

kapat
  1. Herhangi bir sözlük oluşumunun yazarların buluşma eylemini nitelendiren zirvelerde, 25 kişilik bir ortamda dahi olunsa, artı saatler boyunca hiç konuşulmasa da akşam nick altına "bilmem ne zirvesinde tanıştığım, canımdan çok sevdiğim, sıcakkanlı, sevecen, sohbeti müthiş" gibi kalıp yazılar girilen yazardır. OLayın garip olan noktası sosyal yönden aktif olduğunu ve yeni oluşumlara açık olduğunu kanıt çabası mıdır; yoksa kendini kanıt çabası mıdır bilinmez. Ama hiç birinde de "ehehe, iktidarsızlık sorunumu paylaştığım, beni bu uğurda yalnız bırakmayan ve bir Mahmut Tuncer duruşuyla dinleyen ama sonrasında ibrahim Tatlıses tarzı bağırıp çağırsa da sonunda hak verip Fatih Ürek tarzı uğurlayan yazar kişisi" gibi laflara da henüz rastlanmamaktadır, henüz yememiştir.
    #2204628 (yaralimasalcocuklari, 26.08.2007 20:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bilmem ne zirvesinde tanisilan bilmem ne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilmem ne zirvesinde tanisilan bilmem ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilmem ne zirvesinde tanisilan bilmem ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murekkep » trt 1 i birinci kanala koyma egilimi » malcolm x » ay takvimi kullanmak » meet dave » kotu soz sahibine aittir » mankurt » futbol sevmeyen erkek escinseldir » olumlu tepki » narbel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci