bilmek diil ogrenmemek ayip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip
  2. genclere ayip ayip yer versenize diyen adam
  3. bilmemek ayip degil bildigini gostermek ayip
  4. ayip olmasin diye ayip demek
  5. bisi diil
  6. tank o diil de naber ya
  7. o diil de senlikler geldi
  8. ayip sey
  9. ayip aq
  10. ayip

© 2008 - uludağ sözlük

bilmek diil ogrenmemek ayip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilmek diil ogrenmemek ayip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilmek diil ogrenmemek ayip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustunde un eleyen teyze » immortal » seyh sait isyani » su icerken agizdan cikan garip ses » uludag sozluk moderasyonu » art niyetli insan » miles davis » sevgiliye hitap bicimleri » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » uzaktan kumandali essek » past perfect tense » ahmet turk » turbanli » judas priest » billy mehmet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benim icin oldun artik » ashaf » yanlis anlasilmis sarki sozleri » asirlara meydan okuyan sozler » tanju okan » besiktaslilik » summoning » servet cetin » genelkurmay bu kez hesap versin » tebrie etmis » fethullah gulen e saldirmak » kontiki » sehit annesi olmak » hamamune » zeyrek sigorta mudurlugu