bilmedigini bilmemek 

kapat
  1. bilmediğini bilmeyen kişilerin yaptığı eylemdir. *
    (yilmazing, 13.01.2007 16:33)
  2. (bkz: cahillik)
    (bkz: cehalet)
    (obsidian, 16.05.2007 10:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» x sensin y de sana girsin » amvo exe » her konuda saka yapabilme hurriyeti » bir kuvet hikayesi » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » vaudeville for vendetta » ulkemize ozgu hitap sekilleri » bir grup kara carsafli » surpriz » giyinmesini bilmeyen hatunlar » yaran diyaloglar » can ugurluer » gidene don demeyi unutmak » suleyman demirel » beyin engelli » hafizayi guclendirme yontemleri » pippo franco » ceyhan in tarihi eserleri » yamuq » space » kk » torrent arena » sayisal elektronik » al rayyan » ian somerhalder » kuyular icindeyim » yapma cocugum yapma evladim » penguen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa