bill gates imparatorumuz olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bill gates
  2. bakiniz bill gates
  3. bill gates in yalancisiyim ben
  4. bill gates e cv gondermek
  5. kill bill gates
  6. bill gates vs karun
  7. bill gates gets pranked
  8. bill gates msn le oynama lan
  9. bill gates ten hamile kalmak
  10. bill gates in insancil kapitalizmi

© 2008 - uludağ sözlük

bill gates imparatorumuz olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bill gates imparatorumuz olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bill gates imparatorumuz olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » turkiye » haberturk » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » vicdan » ilaniask » when the walls go down » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » bilkent universitesi » gozu iste eli oynasta olmak » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » serdar ortac » su icememek » attorneyship » turgay demirel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyanin en yasli bakiresi » basbug ataturk » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » uludag forum » basilisk » diskalkuli » beyin » euro truck simulator » eyes wide shut » kazim koyuncu » alice cooper » cherry » engizisyon » d a f » halkina kufreden basbakan