biliyor musunuz kim 

kapat
  1. ibrahim özdoğanın sahibi olduğu pist rekoru sahibi gelmiş geçmiş en büyük efsanelerden. onun 1400 metre çim pist rekoru hala kırılamamıştır. süleyman akdı en çok anlaştığı jokeydir.
    #2667869 (ozgunhan, 06.12.2007 05:04 ~ 05:10)
  2. sivrihisarli ve aliefe isimli ingiliz atlarının annesi.
    #2671297 (grand ekinoks, 07.12.2007 02:34 ~ 02:35)

© 2008 - uludağ sözlük

biliyor musunuz kim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biliyor musunuz kim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biliyor musunuz kim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran tezahuratlar » enter sandman » ataturk x yapar miydi » yuzuklerin efendisi cifte minare » aninda goruntu show » tutuklu pasalar serbest birakilirsa olabilecekler » islikla kopek cagirmak » korkmuyorum seni sevmekten » 12 eylul de resim kursuna yazilmak » kenan imirzalioglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games