bilinmeyen ulke 

kapat

1. şarap içmeye teşvik eden,enfes bir ezginin günlüğü şarkısı

ey güzel ülke, uzak ülke
    ey bilmediğim ülke
    ne kendi isteğimle geldim sana
    ne de soylu bir atın sırtında
    beni bu yiğit delikanlıyı
    gençliğin ateşi sürükledi sana
    bi de başımdaki şarap dumanları...
    #332253 (nightmare, 09.06.2006 18:34)
  2. aleksandr sergeyevic puskin şiirinin emin igüs tarafından bestelenmiş halidir. ezginin günlüğü bu şarkıya 1985 yılında çıkardığı seni düşünmek isimli albümünde yer vermiştir.
    #615721 (vernon sullivan, 07.09.2006 22:45)
  3. müzik nedir? nasıl yapılır? *
    #1480098 (lost control, 01.04.2007 18:48 ~ 31.08.2007 19:38)
  4. emin igüsle birlikte sel olup giden duyguların son noktaya ulaştığı aşık olunası şarkı.
    #1593312 (endland, 01.05.2007 09:01)
  5. kül vakti
    küçük hanımın şarkısı
    bir eflatun ölüm
    bekle beni küçüğüm

oyun düşler sokağı
    vazgeçtim martı
    şehir şimdi sevişme vakti

bu şiir ezgnin günlüğü' nün oyun adlı akbümündeki şarkı adlarından meydana getirilmiştir.
    hiçbir amacı yoktur. sadece can sıkıntısının ürünüdür.
    sanat değildir zanaattir kanımca.
    #3130621 (sahaf, 13.03.2008 00:23 ~ 00:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bilinmeyen ulke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilinmeyen ulke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilinmeyen ulke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilinmeyen ulke. Copyrights of the articles are belong to their authors.