bilincsizce blok yapmak 

kapat
  1. savunma yaparken rakip oyuncunun potaya zıpladığını görüp, can havli ile üzerine deli gibi koşup, gözler kapalı elleriniz yukarıda olucak şekilde zıplayıp, allah ne verdiyse topa vurma eylemidir * .
    #1942158 (cellar, 15.07.2007 23:15 ~ 07.12.2007 23:06)
  2. refleksel bir durumdur. tiki olan bir insana dürtmek ve o küfrü duymak gibi bir şeydir.

edit: ardından fake gelebilir. o ayrı.
    #1943613 (benden yazar olmaz, 16.07.2007 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bilincsizce blok yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilincsizce blok yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilincsizce blok yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havuz problemi » egitim » b 29 » huseyin cimsir » bazi yazarlardaki kasinti dolu tek cumle takintisi » dunya benim oldu » melahat » arkadasa sozlugu anlatmak » turkcell super lig » cinsel munasebet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games