bilincsiz tuketici 

kapat
  1. şuurunu kaybetmiş tüketicidir. *
    #1172889 (armyy, 18.01.2007 17:33 ~ 17:34)
  2. aldıkça alan, doymayan tüketicidir.
    #1172900 (ufo goren masum koylu, 18.01.2007 17:36)
  3. hayatta tek amacı tüketmek olan insandır.
    #1172946 (nearly insane man, 18.01.2007 17:47)
  4. bilinçten muafiyetini vermiş , hayatının bundan sonraki kısmında bilinç ile işi olmayacak kişidir. * * *
    #1173057 (MeLaNKoLiK, 18.01.2007 18:15)
  5. yanlızca tüketmeye endeksli insandır fakat ne tükettiğini değil, tüketip tüketmediğini önemseyen insandır.
    tüketecekleri maddeleri alırken kıstasları; ucuz, çok, dikkat çekici gibi ikinci plan olması gereken konulardır.
    oysa ki: öncelikle kaliteli, sağlıklı, daha sonra hesaplı olmasına özen gösterilmelidir.
    yeni oluşan jenerasyonda görülen dikkat çekmesi unsuru oldukça gereksiz ve maddi-manevi, sağlık, ekonomi, kültürel çevre konusunda ciddi anlamda zararlar yaratan ve kendini sonra ki nesillere aktarabilecek ölçüde etkili bir sorundur. üretici çevreninde bilinçsizliği kendi lehlerine kullanması üzerine artmaktadır.
    #3621528 (rodcracker, 05.07.2008 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

bilincsiz tuketici başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilincsiz tuketici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilincsiz tuketici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayni sarkiyi arka arkaya dinlemek » tesekkur edecekken rica etmek » billie jean » motosiklet » bastim eksiyi bastim eksiyi » benim babam seninkini dover » leryn franco » mihail vasilyevic lomonosov » dugmesine basinca top firlayan oyuncak dondurma » askerlik subede baslar subede biter a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games