bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi 

kapat
  1. umut sarıkaya karikatüründe rastladığım mükemmel bir deyiş. umut sarikaya'nın sırf bu cümle için bile takdir edilmesi lazımdır.
    tanım: beklenmedik yada absürd bir durumda insanın benliğini kaybedecek şiddette bilincinden yoksun kalmasıdır. bir nevi şaşırma seansıdır.

eksicilere edit:

(bkz: bilinç)
    (bkz: kavim)
    (bkz: beyin)!!!
    (bkz: göç)
    #3615105 (bon iver, 03.07.2008 18:32 ~ 18:40)
  2. asıl olan göç ettigi erdir, dimagına gelmişse sorun yok, hemen üzerindeki boşluga çıkmışsa yazık olan hadisedir.
    #3615119 (beklediginiz lider geldi, 03.07.2008 18:38)
  3. uykusuz'un yaran inceliklerinden olmuştur, ve umut sarikaya'ya yakışır bir tespit.
    #3624921 (kacinkurbaasi, 05.07.2008 22:03)
  4. milletin reelde gerçek ve en büyük düşmanıolan ergenekon çetesini, oligarşik zihniyetini hâlâ vatanın yegâne kurtarıcısı gibi algılayan insanların 'başına gelen' menfi durum.
    #3625041 (squadron, 05.07.2008 22:38)
  5. -oğlum tam anlamadım,içinde gitar olan her şarkı rock mı oluyor..tam anlamadım rockı ben simdi..'doğus rock mı yapıyor'diyorum yok diyosun ama mogollar rock diyosun sen de net bi sey konusmuyosun ki...

içinden söyleniyor diğeri:

oooo: mna koyiim 6 uyusturucu kammadesini ekmeksiz ekmeksiz yedi hala en ufak bir esneme

olmadı ibnede..birebir kanıt istiyor hala.. nasıl bir adam nu anlamadım.

bilincin bir kavim halinde göc etmesi...

(bildiin sürü halinde bişiyler kaciyor)

hooo durulmaz eartık burda gidelim.
    *
    #3722453 (bilgehan, 26.07.2008 03:09)
  6. (bkz: beyin göçüğü)
    #3722524 (serbest radikal, 26.07.2008 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilincin bir kavim olup beyinden goc etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atan alir spor » cok tanrili donem » durmak yok yola devam » akilli tv » rashid ramzi » tasinabilir bir aygittan oturum acan solcu » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar » bl » bir milli park projesi olarak bekar evleri » jeremy wariner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games