bilim ve iktidar 


kapat

  1. yazarları Federico Mayor - Augusto Forti olan, çevirisini Mehmet Küçük'ün yaptığı 1995'de yayımlanmı$ kitap. TÜBiTAK Popüler Bilim Kitapları arasındadır.
    #2088590 (nonserviam, 07.08.2007 21:23)
  2. federico mayor ve augusto forti tarafından yazılmış kitap. Bilim ve iktidar'da insanların öykülerine, kültür tarihine ve bu kültürün yaratıcılarının kişisel tecrübelerine başvurularak bilimin, kendisini çeşitli dogmalardan kurtarmak için kat etmek zorunda kaldığı güçlüklerle dolu ve kimi zaman trajik nitelikteki yol anlatılmaktadır. Mehmet Küçük tarafından türkçe'ye çevrilen 194 sayfalık kitap TÜBiTAK Popüler Bilim Kitapları arasındadır.

    kaynak: http://www.tubitak.gov.tr
    #2091481 (bu da mi gol degil, 08.08.2007 09:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bilim ve iktidar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilim ve iktidar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilim ve iktidar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilim ve iktidar. Copyrights of the articles are belong to their authors.