bilim org 

kapat
  1. An itibariyle, bilim alanında en iyi türk sitesi. Siteden makalelere, yeni haberlere, linklere ulaşılabilir. Forum bölümünde tartışmalara katılabilir veya yeni bir konuyu tartışabilirsininiz. http://www.bilim.org adresinden ulaşılabilir.
    (thedewil, 03.10.2006 15:15)
  2. kaliteli bir foruma ve üyelere sahip bilimsel yayın.
    (illumination, 14.09.2007 13:42 ~ 13:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» black metal suicide » libero » ey gaziler » hicbir seyden memnun olmayan insan » sozluk ben bugun gazete okudum » kill for you » mizah yaratma eylemi » karin » arabam var » mazosizm » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » transfer politikasi » violet hill » evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin » tufek bakimi » erkekleri anlamanin yollari » utulemek » cirith ungol » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » siir » woo hoo » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » ayse hatun onal » pianotarium piano tribute to metallica » yalnizlik » entel » halsizlik » benzine yapilan zam » babanin sinavin nasil gectigini sormasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa