bilim insani 

kapat
  1. bilimle ugrasan insan. "bilim adami" yerine kullanilan ya da kullanilmaya calisilan bir söz. bilimle ugrasanlarin sadece erkekler olmadigini anlatmaya calisir. bir nevi kadin erkek esitligi yani.
    #190200 (aftermath, 22.04.2006 15:42)
  2. daha çok tubitak bünyesinde gördüğümüz arkadaşlardır
    #190202 (TTTDDD, 22.04.2006 15:42)
  3. "adam" ın öncelikli anlamının zaten "insan" olduğunun farkında olmayan saplantılı feministlerin kullandığı söz.
    #190226 (baybars, 22.04.2006 15:53)
  4. saçma sapan, gereksiz bir şekilde türetilmiş anlamsız sözcük. Nitekim önceki entryde de görüleceği gibi "adam" kelimesi bilimadamı sözcüğünde "bilimle uğraşan insan" anlamında kullanılmaktadır. Bunu zaten anlayamayacak kişilerin bilimle uğraşması çok sakıncalıdır. bir diğer nokta da; bilim hayvanı yoktur.
    #190279 (dahii, 22.04.2006 16:19 ~ 23.08.2006 01:36)
  5. gereksiz bir tamlama.(#645877)
    #645888 (keserim ulan topunuzu, 18.09.2006 17:04)
  6. milleti ,halkı bilimden soğutmak adına atılmış adımlardan bir tanesidir. kocamaaan bilim adamı olmuşsun ama halen böyle kadınsı tripler; "biz kadınız efendim de adam denilmez"ler. kadınsılığı geçelim bu ne rezil bir davranıştır akıl sır ermemekte. bunları ben çaki 'ye, brus lii 'ye, üstad sıplintır 'a havale ederdim de havale bedeline değmez.
    #3827137 (pietro pacciani, 16.08.2008 18:03)
  7. artık her yerde "bilim adamı" yerine kullanılan ve tutmuş olan tabir.
    #3827143 (double cross, 16.08.2008 18:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilim insani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilim insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilim insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilim insani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ralph lauren purple » sokaktaki adam » ilk turk bilim kadinlari » sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » 90 larda cocuk olmak » ana gabriel » siki varmis gibi davranan kiz » kardes » ruzgar » ne olsun bilmem ki » aysun kayaci » okan bayulgen » ankara » 6 0 lik macin biletini yuzbin liraya satan fenerli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uuserlarin deli gibi yemekteyiz izledigi gercegi » iddaa oyununun haram olmasi » dinime kufreden musluman olsa » panamali » oyle bir hayat yasiyorum ki » motorhead » aglarim » anadan dogma solcu olmak » muzik seni cagiriyor » todo sobre mi madre