bilgisayar oynarken uyuyakalmak 

kapat
  1. günlerini vererek oynanan, ultra sarıcı bir (bkz: mmorpg) ya da bitirmeye uğraşılan bir (bkz: monkey island) olsun, sonunda bir el mouseta bir el klavyede kafa klavyeye yapışık uykuya dalış halidir. ilk önce aptal windowsun aptal (bkz: yapışkan tuşlar) ı devreye girer, daha diretirseniz bilgisayar bip bip sesleri çıkarmaya başlar, o sesle uyanır level kasmaya devam edebilirsiniz..
    #1366307 (Muhallebi, 02.03.2007 19:06 ~ 19:07)
  2. bilgisayar oynarken, uyuya dalarken, rüya bakarken, kendince entry kasar görmek
    #1366416 (rakıbalık, 02.03.2007 19:39 ~ 19:40)
  3. sadece mmorpg oynarken yaşanmayıp, diğer türlerde de oynarken yaşanabilen hadise.
    #2288701 (mta88, 09.09.2007 18:37)
  4. online strip poker oynuyorsanız.ve uyumadan az evvel kazandıysanız. babannenizle yada anneannenizle yaşıyorsanız. sabah seyredin gümbürtüyü.
    -vıyy cıplak karıları izlerken uyuya kalmış kafir. kalk kalk.bi boy abdesti alda okula git.
    #2288828 (dandan, 09.09.2007 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

bilgisayar oynarken uyuyakalmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilgisayar oynarken uyuyakalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgisayar oynarken uyuyakalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radioheadbanger » pentaeritritoltetranitrat » yaran karikaturler » turkiyeye seriatin gelmesini istemek » sise cevirmenin cesaret bolumunde soyun demek » hadi be bugun eksi oy gelmemis » erkeklerin olmadigi bir dunya isteyen kadin » basliklari alt alta okumak » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » tutamadim kacirdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games