bilgisayar olarak 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

Bilgisayar olarak kullanılmış bir gölü
    Selçukluya pragmalar taşıyan Gazali
    Bir ilk aptallığı düğüm sayarak
    Yadsımış dört yanı hep yukarı bakmış.

Bu yüzden önündeki ayna kırılır kırılmaz
    intihar etti sayılmış tasavvuf ehli,
    Yine bu yüzden doğduğu an
    Kaymaya başlamış Osmanlı yıldızı,

Baktım yeri toparlıyor ayak izleri
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329894 (fatal, 21.02.2007 14:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilgisayar olarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilgisayar olarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgisayar olarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilgisayar olarak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » en iyisi yatayim » afgirmak » hani benim melegim » elemani indirelim kiza cokelim » sinavi ilk bitirmek » koyunun gotune gul sokan kasaplar » hacihusrev » pozitif dissallik » 31 aralik » bartalmay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » arkadan » philips x800 » kaymakli ekmek kadayifi » seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu » eti tadinda » osmanli doneminden sozluk basliklari » che » rte nin akp ye katilan ustsuze rozet takmasi » finansbank » hayat serdar ortac i neden yoruyosun