bilgisayar ekranindaki tukuruk damlasi 

kapat
  1. adamı sinir eden birşeydir bu. oyun oynarken, entry girerken(ki beyaz renkte daha çok gözükürler) göze takılır ifrit eder. yapılmaması gereken parmakla silmeye çalışmaktır, yoksa ekranınızın ortasında kocaman bir parmak izi, hatta parmak cizgisi olur. elbisenin kol kısmıyla, peceteyle falan silersiniz, güzel olur o zaman.

bilgisayarlardan anlamadığım için, bilgisayarlarla ilgili teknik desteğim işte bu kadardır.
    #3782051 (stennlord, 07.08.2008 02:00)
  2. (bkz: bilgisayar ekranındaki sperm damlası)
    #3782056 (abidin, 07.08.2008 02:02)
  3. muhtemelen ekrana doğru öksürmek koşuluyla oraya konmuş tükürük damlasıdır. bazen insanı zıvanadan çıkartabilir. ele kuru bir bez alınıp nazik nazik silmek gerekir.
    #3785474 (OsSiE67, 07.08.2008 22:07)
  4. bazen tayf renkleri görüp de hayran olunası sanat eseridir. *
    #3785624 (senaristanbul, 07.08.2008 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bilgisayar ekranindaki tukuruk damlasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilgisayar ekranindaki tukuruk damlasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgisayar ekranindaki tukuruk damlasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin basarilarini bir turlu hazmedemeyen insan » snuff » keyfkesh » selim bayrak » aglamak istiyorum sayin seyirciler » hellboy 2 the golden army » melek hu » otto von bismarck » morgan freeman a gordan freeman diyen sahsiyet » goz kapaklarinin ters cevrilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games