bilgisayar bagimliligi 

kapat
  1. aslında bilgisayar değil bilgisayar oyunu bağımlısı olmaktır. nedense hiç anlayamadığım birşeydir. oyun oynamak için koşa koşa internet kafelere giden insanları gördükçe insanın içi acıyor gerçekten.
    #2675468 (bi nick bulamadim kendime, 08.12.2007 10:30)
  2. asosyalleşmeye neden olabilecek hadisedir.
    #2675473 (NicoLe, 08.12.2007 10:36)
  3. insanın tuvalete gitmeye üşenmesine sebep olan bağımlılık çeşidi.
    #3202566 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 28.03.2008 21:22)
  4. bu hususta championship managerin eline kimse su dökemez.
    #3202574 (vurursa gol olur, 28.03.2008 21:23)
  5. (bkz: internet bağımlılığı)
    #3940965 (malcolmriver, 09.09.2008 21:04)
  6. oyun ve internet bağımlılığı olarak iki farklı kategoride değerlendirilebilitesi olan, kişiye doğru kullanım durumunda birşeyler de kazandırması muhtemel bağımlılıktır. gerçi en zararlı bağımlılıktan nasıl fayda sağlanır, bilemem.
    #3940980 (der meister, 09.09.2008 21:07)
  7. çağımızın getirisidir. * bilgisayarı ve interneti olup da bağımlı olmayan görülmemiştir. ama bağımlılık dereceleri farklıdır. bazıları oyunla, internetle günün on saatini geçirir, bazıları her gün elektronik postalarına bakar, sözlüğe yazar ve çıkar. ikisi de bilgisayarsız yapamaz. bazıları da kafelerde çay içerken bile internete girebilmek için dizüstü bilgisayar alır. kısa sürelide olsa tek tedavi yöntemi için:
    (bkz: elektrik kesintisi)
    #3941176 (myosotis, 09.09.2008 21:47 ~ 21:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilgisayar bagimliligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilgisayar bagimliligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgisayar bagimliligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilgisayar bagimliligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » dostum nika demissin ama bu kasar » sifat yapan ki » av tufegi » ridvan dilmen ve nostradamus un yorumcu oldugu mac » degirmen basinda vurdular beni » luckysperm » broken city » bafiletor » just my luck » acedia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » smarmy » sinar matahari » sinav sonrasi yorumlar » caresizlik » sensiz yasayabilmirem » laik insan » uykuyu beklerken » believe » sila kiz ogrenci yurdu » exeter city