bilgisayar arkasi yazilari 

kapat
  1. kamyon arkasi yazilarinın bilişim teknolojisine uyarlanmış halidir. *
    (bkz: windows un ustasıyım facebook un hastasıyım)
    #3779890 (pilotmont, 06.08.2008 18:49)
  2. miras değil toplama pc.
    hatalıysam lütfen IP:212.78.34.212 .
    #3779930 (yogurtsuzcacik, 06.08.2008 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

bilgisayar arkasi yazilari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bilgisayar arkasi yazilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgisayar arkasi yazilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harry kewell » rapper ninja » besiktas in kadikoy de uefa kupasi ni kazanmasi » yazarin eski entrylerini okumasi » biri tarafindan hoslanildigini ogrenmek » beren saat » tok tutan yiyecekler » son of the sun » baba bugun sana gelmek istiyorum » kapisinda ogrenci giremez yazan ogrenci isleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games