bilgiler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ideolojik bilgiler
  2. faydali bilgiler
  3. faideli bilgiler
  4. hayati bilgiler
  5. pratik bilgiler
  6. sosyal bilgiler
  7. bir sinavlik bilgiler
  8. cok faydali bilgiler
  9. yaran bilgiler
  10. gereksiz bilgiler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilgiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilgiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran diyaloglar » no promise » yaran entry silinme sebepleri » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » devedikeni » uludag sozluk » kacak kelebek » melankolik » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » alwayssleepy » ask » arjen robben » montajelemani » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » uludag sozluk ten soguma nedenleri » entry ve nick uyumu » silik entry havzasi » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » maymunlar alemi » transient global amnezi » ronnie wood un 18lik ekaterina ivanov a kacmasi » ne zaman oleceksin » ehliyetsiz araba kullanmak » cinsel organindan nefret eden insan » yasemin goksu » fransiz erkek isimleri » ataturk un dedesi » karanlik dis cepheli ingiliz evleri » camici yaylasi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » canimi acitiyorsun » ktunnel » conime exe » ders calisma muzikleri » sidika » dejavu » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » 44 luk magnum » kapitalizm » ruzgara karsi iseyenler » aytug » capraz isemek » the tempest » kesekagidi » philips x800 » allah da yardim etti sagolsun » ayak » maliyetinin iki katini vereyim bana da tl basin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fikri akyuz » sikin tassaga denk olma durumu » demek gidiyorsun » sallandirmak » kopek saldirirsa yapilacaklar » yemek yapmayan anne modeli » celebi kapisi » janis joplin » blonde » hani benim melegim