bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmek 

kapat
  1. yanlis bilgi icerikli entryler varolduğu sürece yapılacak eylem.
    yanlış düzeltmek önemli bir konudur ama düzeltme yaparkenki tutumunuz da bir o kadar önemlidir.
    yani söz konusu yanlışı düzeltirkenki üslup kırıcı ve alaycı şekilde değil de, yapıcı ve öğretici tarzda olmalı.
    herkes doğru ya da yanlış şeyler biliyor ve yazıyor, bunlardaki yanlışı yakalamak köklü bir bilgi birikimi sahibi olunduğunu gösterir elbet, lakin bilmekten öte, bilgiyi en doğru şekilde öğretmek daha büyük bir eerdemdir.
    işte bu konuda, bilgi yanlışını düzeltmek için girilen entryler; ahahaha ayar verdim ipneye mantığı ile değil, yanlış bilgi sahibi olan ve o entry yüzünden olacak olan yazarları doğruya yöneltmektir.
    sözlerime burada son verirkene; yapıcı ve öğretici bir sözlük için el ele demeden edemiyorum.
    iyi geceler türkiye, her nerede seviliyor ya da sevişiyorsanız... **
    #3880874 (goodboy, 28.08.2008 02:34)
  2. son zamanlarda uygulanma şekli genellikle ayar vermektir.
    #3880943 (coutcin, 28.08.2008 03:07)
  3. tanım : bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmektir.

tek "e" harfiyle yazılan erdem şöyle olsa gerek : "erdm"

işte ikinci entry'de coutcin'in bahsettiği buydu. ben örneklemek için yapıyorum sırf. * tasvip etmiyorum yoksa.

edit: gammazın biri kafayı yedi galiba. kimseye cevap niteliği yok bu entry'nin. niteliksiz hatta. det!

not: coutcin bir entarisini silince benim ayar havada kaldı. ayarlarım bölümünde saklıyorum bu entariyi. özel mesaj atan ilk 10 kişiye hediye edicem.
    #3883050 (maydonez, 28.08.2008 17:05 ~ 09.12.2008 16:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilgi yanlisini duzeltmek icin entry girmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.