bilen varsa pm den yardim etsin lutfen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah ini seven yardim etsin
  2. allah yardim etsin
  3. devlet sosyeteye yardim etsin
  4. devlet bize yardim etsin
  5. devlet bana yardim etsin
  6. yardim isteyen yaraliya allah etsin demek
  7. bilen varsa soylesin
  8. bilen varsa beri gelsin
  9. bilen varsa parmak kaldirsin
  10. yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani

© 2008 - uludağ sözlük

bilen varsa pm den yardim etsin lutfen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilen varsa pm den yardim etsin lutfen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilen varsa pm den yardim etsin lutfen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » mou » tiesto » osman can » yagmurdan kacarken gay bar a girmek » heron » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » hatun kaldirmak » mustafa denizli » erkeklerdeki dusunce ozurlulugu » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » dille sinek yakalamak » yan bilgi » benim icin oldun artik » parfum kullanan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kimi raikkonen » avrupa birligi » playboy » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dogum tarihini bilmeyen insan » kansas city shuffle » agza dolanan reklam sarkilari » hayao miyazaki » memleketinden uzakta universite okuyan kiz » aysun kayaci » adam gibi adam » yaran futbol spikeri replikleri » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » quentine vance » cassio lincoln nonda kewell baros dortlusu