bilen bilir 

kapat
  1. bir şeyi anlatırken iyice ayrıntıya girmek istemediğimiz durumlarda kullandığımız kalıp. genelde muhatap bilen kimselerdir. bilmeyenler o an anlatıcı için öğrenin de ne demek istediğimi sonra anlarsınız niteliği taşır.

- bilen bilir a şehrinde b lokantası vardır......
    diye devam eder.

*
    (gonulcelen, 12.12.2006 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk moderasyonu » cunt cunt gimme more » black metal suicide » karma » argumentum ad populum » ders calisma programi » primitive death » cok guzel hareketler bunlar » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » yaran fotograflar » okan yuksel » keci boku » ahmed el kafir bin muslim » ideoloji » 1935 » guzellik kralicesi » kurban keserken kendini yaralamak » ernest everhard » turbanli voleybolcu » kizlik testi » satanic victory » iceri terligi » goksu parki » elizabeth i » adalet ve kalkinma partisi » 792 sayili petrol kanunu » 90 larda ilkokul kokusu » delaki » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa