bilemezsin sen 

kapat
  1. bir ferdi tayfur şarkısı. abuzittin zelzele uyarmış feci damar oldugu konusunda.

bunlarda sozleri;

Sen aski ömrünce tanimadinsa
    Sevmek ne demekdir bilemezsin sen
    Bir resme bakip da aglamadinsa
    Özlemek ne demek bilemezsin sen

Seni derk ederken yıkılmadınsa
    Sevda kurşunuyla vurulmadinsa
    Her sey bitti derken kahrolmadınsa
    Ayrılmak ne demek bilemezsin sen

Bildigin yollarda kayıp olmadinsa
    Geceye dost diye sıgınmadınsaa
    Kadehlerı kırıp aglamadınsa
    Yalnızlık ne demek bilemezsin sen

Seni derk ederken yıkılmadınsaa
    Sevda kursunuyula vurulmadınsa
    Ayrılmak ne ddemek bilemezsin sen.*
    #696684 (Rurouni Kenshin, 05.10.2006 18:39)
  2. bir ferdi tayfur şarkısıdır.

sözleri;

Sen aski ömrünce tanimadinsa
    Sevmek ne demektir bilemezsin sen
    Bir resme bakip ta aglamadinsa
    Özlemek ne demek bilemezsin sen

Seni terk ederken yıkılmadınsa
    Sevda kurşunuyla vurulmadinsa

Bildigin yollarda kayıp olmadinsa
    Geceye dost diye sıgınmadınsaa
    Kadehlerı kırıp aglamadınsa
    Yalnızlık ne demek bilemezsin sen

Seni terk ederken yıkılmadınsaa
    Sevda kursunuyula vurulmadınsa

**
    #703699 (gazoz_kapagi, 07.10.2006 02:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilemezsin sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilemezsin sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilemezsin sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilemezsin sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » tamam simdi siktirin gidin » cesaret veren seyler » seni unutmadim ama hatirlamiyorum » salca » yanlis kisiye kontor transfer etmek » beykozlu kanoute » command and conquer red alert 3 » 8 letters 3 words say it and i m yours » tbmm de ilk carsafli milletvekili » barbados » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » seni aldatirim ruhun bile duymaz diyen kiz » kimyager » okul deneyimi » adim adim anal seks » lies of autumn » altta kalanin cani ciksin » degirmenbasi camii » en birinci » james hetfield » new york times square trabzon imece