bilemezdin serefsiz 

kapat
  1. atatürk' ü sevmeyen insana anında cevap olarak söylenesi söz. malum artık günümüzde atatürk' ü sevmeyen hainlere hemen bir neyzen şiiri yapıştırılıyor ve şiir bu şekilde bitiriliyor. '' oohhhh çaktım lafı lan '' deniliyor.

--spoiler--
    bilemezdin şerefsiz
    anan kimdi şerefsiz
    baban kimdi şerefsiz
    --spoiler--

(bkz: atatürk ü sevmeyene ana bacı düz gitmek)

nekibuki nin aktardığına göre şiirin tamamı şu şekildeymiş. sanatsal olarak sıfır orasına bakmayın siz içerdiği manaya bakın. neyzen ağbi ne diyor ;

ne ararsın tanrı ile aramda
    sen kimsin ki orucu sorarsın
    hakikaten gözün yoksa haramda
    baş açıkta neden türban sorarsın
    rakı şarap içiyorsam sanane
    yoksa sana zararım içerim
    ikimizde gelsek kıldan köprüye
    ben dürüstsem sarhoşkende geçerim
    esir iken mümkünmüdür ibadet
    yatıp kalkıp ATATÜRK e dua et
    senin gibi dürzülerin yüzünden
    dinindende soğuyacak bu millet
    işgaldeki hali unutma
    ATATÜRK e dil uzatma sebepsiz
    sen anandan yine çıkardın ama
    baban kimdi bilemezdin ŞEREFSiZ!!!!!!!!
    #3143133 (sessiz ve derinden, 15.03.2008 13:53 ~ 14:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilemezdin serefsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilemezdin serefsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilemezdin serefsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilemezdin serefsiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » entrysinde caktirmadan bilgi veren yazar » ogrencibelgetakibi com » homer simpson » tool of the devil » ilk 11 in altisiyla yatmak » asik olunan kizin bana sevgili bul demesi » la crise » yarim kalanlara ragmen » mujdat gezen » nida ates » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » katamari » nip tuck » emosuz bir turkiye icin elele » marko marin » kleopitircik » fake webcam » saklimdasin » tukenecegiz » imlaya dikkat et cikista gorusuruz » yelkenkanat