bile bile lades 

kapat
  1. öncelikle; (bkz: lades)
    kötü sonuç doğuracağı bilinen ve değiştirme imkanı elde olan bir olay için kılı kıpırdat(a)mama.
    (redwinemania, 31.05.2006 19:41)
  2. (bkz: aşık olmak) *
    (InsomniaC, 29.09.2006 16:34)
  3. Sonucunun kötü olacağını bile bile bir olaya kalkışmak.
    (BaL, 29.09.2006 16:58)
  4. (bkz: terk eden sevgiliyle tekrar çıkmak)
    (mabella, 28.04.2007 18:55)
  5. hiçbişeyin iyi olmayacağını sonunda mutsuz olacağınızı bilerek kendinize engel olamadan hata yanlış yapmak...
    (bohembebek, 05.08.2007 19:11)
  6. saklımda...ki.
    (endless, 10.11.2007 01:32)
  7. karşılık vermeyeceğini bile bile aşık olmak da olabilir mesela. ya da oldu bile. bilemiyorum.
    (caylakgeldimcaylakgidicem, 23.11.2007 19:28)
  8. silineceği belli olan başlığa mesaj yazmak. bilmiyorum, sadece bana özgü bir hödüklük mü bu olay.
    (herbert simon, 19.04.2008 22:14)
  9. 1 mayıs'ta dayak yemeye gitmektir çoluk çocuğu da yanına alarak. sonra da gurur duymaktır bununla pek tabi.
    (alone with everybody, 01.05.2008 17:37)
  10. bir şeyin sonucunun ne olduğu bilindiği halde, yine de o şeye başlamak.
    (kurtyiyenkirmizilaptoplukiz, 01.05.2008 18:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» muhabbet kusuyla mac muhabbeti yapmak » gemerek in tarihi eserleri » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » show tv » gevhername » yaser yildiz » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » ucyuz besyuz » hotline » amy lynn lee » angelus » pozanti nin tarihi eserleri » rainmaker » tag heuer » au sbf » graveworm » alternatif var misin yok musun hareketleri » hops islak mendil » a b c d e f hamamlari » thakaho » edinburgh duku philip » cemiskezek in tarihi eserleri » kralice ve reis » dinden soguma nedenleri » senin dilini keserim » yapilmis en aptalca dalginlik » kanalturk un akin ipek e satilmasi » halit eken » tesbihat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa