bildirisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 69 subay bildirisi
  2. milano bildirisi
  3. atlantik bildirisi
  4. londra bildirisi
  5. ergenekon bildirisi
  6. temmuz bildirisi
  7. dada bildirisi
  8. esenlik bildirisi
  9. herkese ozgurluk bildirisi
  10. insan haklari evrensel bildirisi

© 2008 - uludağ sözlük

bildirisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bildirisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bildirisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when i get home » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » eyes wide shut » herkesgibi » gunun ilk isigi » leave a comment » ataraxie » mihrap dagi » dft » uyumak lazim » fettos » tereyagli bi bucuk iskender » ergenekon » joker da » cahil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » deb » bakinizlarin bos kalmasi » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » astazi » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » jigga » adolesan » turk sanat muzigi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » yarim anu ben aglarim