bildiginandaval 

kapat
  1. (#3276193) numaralı entrysinde yazmaması gereken şeyleri yazdığını düşündüğüm yazar. * *
    #3276234 (ezikmutesebbis, 16.04.2008 03:08)
  2. nickinin karşılığını tam anlamıyla veren yazar. ya çok kültürsüz , yada yaşı küçük olmasına rağmen sığ birikimiyle derin konulara deyinmeye çalışıyor. çaba saygı gören bir kavramdır ancak 36 gol yiyeceğin bir ligde neden oynarsın. bence yazdığı başlıkları iyi seçip sırıtmayacak entryler girmeye çalışmalıdır. yoksa entry ve nick uyumu kendi kişisel başlığından ibaret olur.
    #3330499 (butun sifatlari tamlarim, 28.04.2008 15:14)
  3. bildiğimiz andaval.
    #3504086 (trablus, 06.06.2008 21:40)

© 2008 - uludağ sözlük

bildiginandaval başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bildiginandaval ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bildiginandaval nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taner sagir » heroes » maydonez » mankurt » okan bayulgen » the unforgiven iii » ezan okunurken muzigi kapamak » aha ben de geldim » go home yankee » sozlukte sevilmeyen yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci