bildigin orospu 

kapat
  1. kötü kadınları tanımlamaktan yüksünen kişilerin kullandığı özet mahiyetinde cümle.
    (bkz: yüksünmek)

ayrıca;
    (bkz: bildiğin fındık)
    #3302800 (nedir yani, 22.04.2008 09:52 ~ 09:56)
  2. bu alenen bilinendir. bir de bindigin orospu var ki çok ayıp, söylenmez...
    #3302830 (nevi sahsina munhasir, 22.04.2008 10:08)
  3. bildigin pezevenk'in sermaye olarak kullandığı kadın. kaderin sürüklediği şanssızlığın toplum tepkisiyle canını yaktığı günahsız, günahı olsa bile hiç kimsenin haketmediği yaşamı sürdüren insan..
    #3302837 (burkay, 22.04.2008 10:11)
  4. eleman saftır. anlatırsın söylersin anlamaz. en sonunda dayanamazsin. bildiğin orospu işte kardeşim der olayı kopartırsın.
    #3302844 (amidamaru, 22.04.2008 10:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bildigin orospu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bildigin orospu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bildigin orospu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » american pie beta house » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » abaza go home » rtuk » aba guresi » duraliminyum » dun gece avatarini optum de yattim » andrejoni » nightwish » acz ve fakr » charlie and the chocolate factory » mankini » hifzi veldet velidedeoglu » universiteye minibusle giren insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mr self destruct » gerekli gereksiz killanan yazarlar » yakin dogu universitesi tip fakultesi » yasa ici » rod stewart dinleyen seriatci » 2008 nobel edebiyat odulu » duygulanim » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » buyuk ortadogu projesi » bedensel sanrilar » bir cocuk sevdim » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » serdar ortac tarzi dans » beren saat » you don t mess with the zohan