bildigin organizma iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste bas iste govde iste kanatlar
  2. organizma
  3. sibernetik organizma
  4. aerob organizma
  5. devamli cogul konusan organizma
  6. cesetlerden medet uman organizma
  7. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  8. evlatliktan redde tesekkur eden organizma
  9. bilincli bir organizma olarak uludag sozluk
  10. agizda sisirilen sakizi patlatan organizma

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» battalgazi nin tarihi eserleri » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » minibuse binerken biss diyen teyzeler » ferhat guzel » gulu seven dikenine katlanir » kahramanmaras in tarihi eserleri » converse giyip ayaklari kokan kizlar » white » hava soguk » levon capan » gilberto silva » zeki alasya ya benzeyen kizlar » afsin in tarihi eserleri » sozluk kullanim kilavuzu » olur un tarihi eserleri » discard » sound enhancer » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » serkan cagri » gokhan unal » death pierce me » islam in hosgorulu olmamasi » amon amarth » akdamar kilisesi » herkese lolo bana da mi lolo » mevzuhal » kim feenstra » gizlenmis ukteler » ricardinho a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa