bildigin anket 

kapat
  1. ilk bakildiginda anket gibi durmayan, fakat tiklandiginda* anket oldugu anlasilan basliklara verilen isim. *
    #1354523 (olur be, 27.02.2007 15:24 ~ 03.03.2007 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

bildigin anket başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bildigin anket ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bildigin anket nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayla hanim » dostum link olmus » bir erke vardi ne oldu ona » bir fizikcinin sictigi an » uludag sozluk gibi sevgili » muhsin omurca » yazari sadece kitap yazar sanan turk genci » hostes yenge » garip baslik yonlendirmeleri » neden unlu olduklarina anlam verilemeyen kisiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci