bildi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bildi biliyor com
  2. kendi bildi kendine soyledi
  3. bir bana hindi herkes haddini bildi
  4. bir baba hindi herkes haddini bildi

© 2008 - uludağ sözlük

bildi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tey tey tey » eksi sozluk » frankfurt toplumsal arastirmalar enstitusu » zeynep tokus u esinin dogurtacak olmasi » alevistan » dinci medyanin deniz feneri davasina duyarsizligi » solak gitarist » afrika da kayak sporunun gelismemesi » unforgiven lunaparkta » gliserin yagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games