bil bakalim ben kimim 

kapat
  1. espritüel insanların merak uyandırmak için kullandıkları cümledir.
    genellikle telefonda yapılan versiyonunda; kendisini tanımadığınızı ya da hatırlamadığınızı inantla kabul etmeyip 80 tane isim saydırmadan huzura eremezler.
    #37476 (cikarinbeniburdan, 25.01.2006 17:41 ~ 09.03.2006 10:43)
  2. hatun kişinin arkasından yaklaşıp, memişlerine yapışıpta söylerseniz kimse size kızmaz.niyetiniz kötü değildir.esprik olsundur...hatta hahahadır...
    #90773 (karga, 27.02.2006 18:03 ~ 19:07)
  3. bu sözü söyleyerek espri yaptığını sanan kişi;görünmediğinden dolayı sesinin de tanınmaz olduğunu sanır ve bu salak saçma espriyi gözlerini kapattığı kişiden cevap gelene kadar sürdürür.
    #233019 (PNaR, 11.05.2006 22:53)
  4. +bil bakalım ben kimim?
    -selim abi!
    +nerden bildin lan?
    -adam gibi bi selam verdiğini görmedimki abi. her seferinde aynı sulu şaka göz kapamalar falan, şizofrenmisin abi sen???
    #2061450 (Sarp, 03.08.2007 10:18)
  5. (bkz: joker)
    (bkz: anima)
    #2061451 (cemmm, 03.08.2007 10:20)
  6. sınırlı bırıne yapılmaması gereken espırı.

-bil bakalım ben kimim?
    +senın mına koyarım laaan!
    -saka valla sakaydı. ne vuruyon ya...
    #2061456 (enginar, 03.08.2007 10:24)
  7. fıkralara konu olmuş söylem.

--spoiler--
    tek kişilik bir uçağın pilotu telsizle kuleye şöyle der;

- bil bakalım ben kimim?

ardından karşısındaki havaalanının bütün ışıkları söner ve kuleden cevap gelir;

+ bil bakalım nereye iniyorsun?
    --spoiler--
    #2061464 (kutupsal form, 03.08.2007 10:26)
  8. -bil bakalım ben kimim.
    iletim raporu:beklemede ....
    -bil bakalım ben kimim.
    iletim raporu:beklemede ....
    **
    #2061500 (strepto35, 03.08.2007 10:39 ~ 10:41)
  9. bir zamanların aşmış oyunu.* şıp şıp o tuşları kapatmak zevk verirdi bi de insan merak ediyordu yahu kim olduğunu bunun. yine de gelişen oyuncak sektörü acımasızca yıldızını söndürmüştür. çocuklar onu s.klemez oluvermişlerdir.
    #2062624 (bok var, 03.08.2007 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

bil bakalim ben kimim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bil bakalim ben kimim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bil bakalim ben kimim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozlukte siliklik yoktur » iki esli ustegmen » tayyip e sok ceza » kurtlar vadisi pusu » ataturk un fenerbahceli olmasi » transseksuel guzellik yarismasi » dun uye olanlar » manuel » metaphor » erzurum » tc electronic » michael j fox » ne olacak bu sagin kompleksi » ergenekon cetesi » koreografi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amnezi » pamuk eller butona » uludag sozluk » montla sic » sagopa kajmer » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » ahmet yildiz olmedi » kanada » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » afazi » basbug ataturk » purple » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » var misin yok musun » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak