biktim her gun olmekten 

kapat
  1. 1976 da cekilen, osman seden in yönetmenliğini yaptığı türk filmi. filmin senaristi erdogan tunas tır.

filmin basrollerine orhan gencebay, necla nazir, erol tas ve hulusi kentmen oynamışlardır.

filmin konusu ise klasiktir. aileleri arasında kan davası olan ve birbirini seven iki gencin aşkını anlatır film...
    #1826923 (gonul diyorum akil diyorlar, 26.06.2007 23:12)
  2. (bkz: bir sevmek bin defa ölmek demekmiş)
    gibi bir anlam taşıyan isyan cümlesi.
    #1826928 (karpuzkabugu, 26.06.2007 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

biktim her gun olmekten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biktim her gun olmekten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biktim her gun olmekten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» back in black » extranet » barney stinson » yapma dedikce yapilan seyler » kalitesiz sozluk yoktur kalitesiz yazar vardir » yigit ozgur esprileri » elidor krem 7 24 » damat hobbit pasa » julianne moore » cemil cicekcilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci