big chefs 

kapat

1. ankara'da en son filistin sokakta açılan gayet şık ve güzel bir mekan. yiyecekleri de güzelmiş fakat çok tuzlu olduğunu duydum.
    http://www.bigchefs.com.tr
    #3772713 (Lucky Strike, 05.08.2008 10:01)
  2. Milletin anlata anlata bitiremediğinden merakla gidip yemeklerini tattığım mekan.

Öncelikle tuzlu fiyatları mevcut. 3 kişi 88 ytl hesap ödedik. Gittiğimizde rezervasyonumuz olmadığı için kıyıda köşede oturduk. Yer bulamamamız son derece mümkündü.

Gelen yemeğin porsiyonu gerçekten büyük. Doymamanız olası değil. Et yemeklerinin yanında gramajları yazıyor. Sosları başarılı denilebilir. Garsonların yaklaşımı son derece nazik.

Gelin görün ki yediğim yemeği gerçekten beğenmedim. Bu kadar anlatılınca gözümde büyütmüşüm ya da yanlış seçim yapmışım demek ki. Ayrıca hesabı getiren garson 10 dakka yüzümüze bile bakmadı. Sanki ödemeyi almayacakmışçasına rahattı.

Eğer burayı beğendiyseniz lütfen bilkent ankuva'da ki kyma restaurantı da deneyin. Kesin beğenirsiniz.
    #4075955 (jacksparrow, 11.10.2008 21:33)
  3. http://www.ankararestoran...n/49/big-chefs-g.o.p.html
    adresinde çok güzel resimleri olan Ankara 'nın yeni mekanlarından.
    #4403156 (ankext, 23.12.2008 11:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

big chefs başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. big chefs ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu big chefs nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about big chefs. Copyrights of the articles are belong to their authors.