big blue 

kapat
  1. ikinci nesil çaylaktır.*
    #411167 (AkreP, 10.07.2006 12:15)
  2. kimi zaman ho$ ürünler de üretebilen bir giyim markası..

http://www.bigblue.com.tr/
    #1750953 (altf4, 10.06.2007 22:07)
  3. luc besson un yonetti bir jean reno filmi .bir dalgıcın insan üstü hikayesi diyebilirz.
    #2349412 (seffafbukalemun, 20.09.2007 21:19)
  4. (bkz: the big blue)
    #3816250 (dolunayisi, 14.08.2008 10:02)

© 2008 - uludağ sözlük

big blue başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. big blue ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu big blue nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemsbg » voyage au centre de la terre » attorneyship » dis » cehenneme gitme sebepleri » tuncer oz » nba live 2009 » tugce becerikli » hicbise » sahane i gotik » opet » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » sozlukte aglatan yazarlar » ogrenci evi » kopeklerin birbirine girmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail alpen » ayran ile sigara icmek » the dead boys » dwayde » surgun » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » ota boka anket demek » iki esli ustegmen » reich » logitech » siyah kan » i saw her standing there » 1 gun gecti unutamadim seni » agir abi » deniz aslan