bicaklar kitabevi 

kapat
  1. bir şubesi, ankara'da, karanfil sokak'da yer alır. ancak, daha bir tane bile kitap alan görülmemiştir. kitabevinin bulunduğu binanın altında yer alan incik boncuk çarşısı tüm müşterileri kapmakta ve o yüzden kimse bıçaklara gitmemektedir. ilginç bir rekabet örneğidir.
    #3386653 (oteki turkiye, 12.05.2008 10:26)

© 2008 - uludağ sözlük

bicaklar kitabevi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bicaklar kitabevi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bicaklar kitabevi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » hypnotic brass ensemble » avt » herkesgibi » ravza » aybar » hadi uyuyalim » sozlukten kiz indirmek » better off » anksiyete » ataturk un fenerbahceli olmasi » wreqfasd » righteous kill » samsung d880 » ataksi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duran toplarin usta ismi » yarim anu ben aglarim » alicia keys » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » yalardag » bag it up » evlilik kredisi » seks icin alternatif tabirler » don demeyi unuttum » debit » ben bu yaziyi sana yazdim » ergenekonu tersten dusunmek » opet » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » beyaz show