bi yeriniz sismesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeriniz hazir yatabilirsiniz
  2. burasi sizin yeriniz
  3. hayat bir yolculuksa yeriniz en onde olmali

© 2008 - uludağ sözlük

bi yeriniz sismesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi yeriniz sismesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi yeriniz sismesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shania twain » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » ugur dundar » telepati » fox tv » kul yutmaz » yildiri » anlayis bekleyen sevgili » tanri nin olmadigi yer » caylak » diablo 3 » dam ustundeki sevgili » wireless nargile » uyku felci » hincal uluc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burnu havalarda insan » the wind that shakes the barley » eski sevgili gitti tatar geldi » ernesto che guevara » fringe » psikojen koma » radyo limon » resident » crossfire » turkmenistan milli futbol takimi » allah » mikropsi » stereotipi » benim hemen evlenmem lazim baba » lars ulrich