bi tutku versem 

kapat
  1. bi biskrem versem hadisesinden sonra biskremin müadili eti tutkunun da ya tutarsa diyerek ortaya atılması ile vuku vulan slogan...

-papa yı vurur musun hoca?
    --vururum abi
    -bi tutku versem ?
    --ondan sonrakini de vururum lan...
    #425760 (balyancho, 14.07.2006 19:03 ~ 19:07)
  2. -hocam allahınızı seveyim yapın bi güzelik,tek dersten sınıfta mı kalınır ya
    --kusura bakma evladım,çalışsaydın
    -hocam insafın kurusun ya,,,nolur ya
    --olmaz dedim,milletin hakkını yemiş olurum
    -bi biskrem versem ?
    --olmaz evladım
    -bi tutku versem ?
    --hasta mısın çocuğum sen ?
    -hocam topkek,popkek,gofret...seç işte birini ya istersen yaş pasta alayım şurdan
    --lahavlevelakuvvete....ya sabıııırrrrrr....
    #426053 (balyancho, 14.07.2006 20:27)
  3. Biskrem yok muydu? sorusunu akıllara düşürebilecek, garip ama gerçek başlık.. Bir muhteşemlik örneği..
    #426252 (Eldaina, 14.07.2006 21:33)
  4. bi biskrem için herşeyini feda eden kişilerin, karşısında akla hayale gelmicek şeyler yapabileceği laf.

bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi, bir tutku verenin ömür boyu köpeği olurum.
    #1396238 (wurtz, 10.03.2007 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

bi tutku versem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi tutku versem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi tutku versem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » ugur gursoy » hayra alamet degil » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » dozaji artmis tiksinti » bladecatcher » anneyi ozlemek » samandira tesisleri » ntv spor » istanbul kultur universitesi » the illusion of progress » meydanbenim » komando beresi » kucuk kiyamet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cm 03 04 » ersun yanal » cher » seytan diyor ki yanas ona » myspace » kasimda zirve baskadir zirvesi » serenity » uyumlu olan renkler » mulayim » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » telegol » saat yonu » guldunya » sakalli kizlar » twelve monkeys