bi terslik var ama hadi hayirlisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu entry de bi pislik var ama hadi hayirlisi
  2. terslik
  3. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  4. hayirlisi
  5. haydi hayirlisi
  6. haktan hayirlisi
  7. hakkimizda hayirlisi
  8. hayirlisi olsun
  9. hayirlisi neyse o olsun
  10. kader kismet hayirlisi

© 2008 - uludağ sözlük

bi terslik var ama hadi hayirlisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi terslik var ama hadi hayirlisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi terslik var ama hadi hayirlisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulu dogan » yakinda ama cok uzakta olan kisi » uuserlerin nicklerinden siir yazmak » seri eksi oy veren akp li » trafik kazasi » yara » cezmi ersoz » ceyhan belediyespor » rustu recber » hedefimiz oncelikle avrupa kupalarina katilmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci